ONZE BEHANDELINGEN

Wij hebben diverse gespecialiseerde tandartsen, assistentes en monghygiënistes in huis om uw volledig te kunnen voorzien van de juiste behandelingen.


Algehele mondzorg

PERIODIEKE
CONTROLE


De periodieke controle is een halfjaarlijks moment waarbij kan worden vastgesteld of er zich problemen in uw mond voordoen of dat deze wellicht kunnen ontstaan. Vaak merkt u zelf (nog) niets van een beginnend gaatje of andere schade aan uw gebit. Hoe vroeger wij u kunnen behandelen, hoe meer problemen we kunnen voorkomen.

Lees meer


Kindertandarts Zoetermeer

Een leuk bezoek

KINDER
TANDHEELKUNDE


Ons doel is met ieder kind een goede band op te bouwen zodat er ook in de toekomst sprake is van vertrouwen in de tandarts. Ons belangrijkste streven daarbij is: gezonde tanden en kiezen! Dit doen wij op een begrijpelijke manier, passend bij de leeftijd van het kind. Natuurlijk kunnen wij tanden en kiezen alleen gezond houden met de hulp en inzet van het kind én zijn ouders.

Lees meerBegrip en tijd voor uw angst

ANGSTIGE
PATIËNTEN


Vaak is de afspraak met de tandarts noodzaak. Wij proberen de onrust, het nare en onprettige gevoel van angst, onwetendheid en onrust bij u weg te halen door een heldere, overzichtelijke en persoonlijke benadering. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in mensen met angst. Voel je welkom om eerst eens langs te komen.

Lees meerVullingen en kroon- brugwerk

RESTAURATIEVE
TANDHEELKUNDE


Een kroon is als een kapje dat over een tand of kies wordt vastgezet. Door een kroon over een tand of kies te plaatsen, kan die worden verstrekt en verfraaid. De wortel moet dan nog wel goed zijn. Soms is het nodig om voorafgaand aan het plaatsen van een kroon een wortelkanaalbehandeling te doen om extra houvast voor de kroon te creëren.

Lees meer
Reiniging – Gingivitis/parodontitis

MONDHYGIËNE
TANDVLEES-
BEHANDELINGEN


Een tandvleesbehandeling is nodig als er een ontsteking van het tandvlees (gingivitis) is. Dit kan zich uitbreiden onder het tandvlees en zelfs het kaakbot aantasten. We noemen dit parodontitis. Hiermee wordt de steun van uw tanden en kiezen aangetast. Om dit proces te stoppen is een parodontale behandeling nodig, oftewel een tandvleesbehandeling.

Lees meerKiespijn verhelpen of voorkomen

ZENUWKANAAL
BEHANDELINGEN


In het binnenste van tanden en kiezen (het wortelkanaal) zit levend weefsel, zenuwen en bloedvaatjes. Als het weefsel in een tand of kies geïnfecteerd raakt met bacteriën of beschadigd raakt dan gaat dit ontsteken. Dit kan pijn veroorzaken. In het begin is de pijn vaak mild en kort van duur. Later kan de pijn heftig zijn. Het wortelkanaal van de tand of kies moeten worden behandeld.

Lees meerAlles op dezelfde lokatie

IMPLANTOLOGIE
MONDCHIRURGIE


Als er tanden of kiezen verloren zijn gegaan, kan het noodzakelijk zijn om die te vervangen. Een optie is door één of meerdere implantaten te plaatsen. Een implantaat is een soort titanium schroef die in het kaakbot wordt geplaatst. Op een implantaat kan een kroon of brug worden geplaatst. Ook kan er een kunstgebit worden vastgemaakt op een aantal implantaten (klikgebit).

Lees meerVoor een prachtige glimlach

ESTHETISCHE
TANDHEELKUNDE


Naast het goed functioneren van uw gebit wordt er tegenwoordig ook veel aandacht besteed aan de esthetiek. Wat is er mooier dan een gaaf en natuurlijk ogend gebit? Met de laatste technieken kunnen wij bijdragen aan uw een prachtige glimlach. Het verschil tussen kunst en echt is soms niet te zien. Praten en lachen kan weer zorgeloos en spontaan!

Lees meer
SPOEDGEVALLEN

24/7 Beschikbaar
Den Haag: tel: 070 – 204 0010
Gouda: tel: 085 – 018 9444Tandartsen Nesciohove 2021